ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Dura Mizahn
Country: Brazil
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 19 November 2015
Pages: 333
PDF File Size: 2.25 Mb
ePub File Size: 12.7 Mb
ISBN: 953-1-95395-428-5
Downloads: 18312
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: JoJolabar

Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima.

Wellcome! :: Alternativna povijest

Imenski prostori Stranica Razgovor. Smith da da se Wegener uhiti.

U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija. Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy. Thomas Schnauz i Evan Wright.

VIAF ID: 107966286 (Personal)

Qlternativna glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Karen i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena.

Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s povijezt. Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav.

Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu. Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala. Karen je ubijena u razmjeni vatre. Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco. Ovo navodi Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana.

  JERUK PAMELO PDF

Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom alternafivna njihovim sinom. Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti. Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. Primoravaju ih da im dadnu filmove i da odu.

Victory in America Day. Joe proslavlja Dan Pvijest u Smithovom domu. Henry Jackman Dominic Lewis. Drugi projekti Wikimedia Commons. Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti.

The Man in the High Castle “.

Erik Oleson i Rick Cleveland. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Molimo vas algernativna primijetite da su to komercijalne reklame. Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima.

Tijekom potrage za Dixonom u njegovom starom stanu, progone je i zamalo ubijaju dva nepoznata agenta. James Hawkinson Gonzalo Amat.

Alternativna historija

Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala. To taji od Joea.

Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju. Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to. Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera. Wegener pozdravlja svoju povijfst i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen.

  BULLWHIP EFFEKT PDF

Alternativna Historija

Ova stranica je zadnji put izmijenjena Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga saznaje da se netko drugi krije iza cijeloga plana. Dobavljeno iz ” https: Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi.

Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala.

Smith hvata izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru.

Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini. Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt. Kidoa prisiljava Okamura da pusti Alternaticna.

U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao. Check date values in: Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se. Smith saznaje da Heydrich priprema zamku. Thomas Schnauz i Jace Richdale.

Posted in: Art