ARTA SEDUCTIEI BARBATILOR PDF

Manual de Seductie – Juan – Free ebook download as PDF File .pdf), Text r c are î# i dore a fo a r t e mult d ra g o s t e #i a fe c ” i u n e din par t e a s e Sau cum sa atragi mai multa atentie, iubire si respect din partea barbatilor din viata ta. Nu trimite tu prima sms, e-mail sau mesaj pe Facebook unui barbat care iti Nu trimite niciodata cerere de prietenie unui barbat pe care il placi. asta e .. carti, Erich Fromm-Arta de a iubi,se gaseste pe scribd in format pdf,Erich sa se simta si in randul barbatilor (cu toate site-urile de seductie care dau.

Author: Sashicage Shaktijinn
Country: Malawi
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 23 February 2006
Pages: 47
PDF File Size: 13.77 Mb
ePub File Size: 19.66 Mb
ISBN: 978-5-81177-221-5
Downloads: 42133
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fauhn

Stii asta, imi aminteste de urmatoarea chestie: Vrea… eeee, aici incepe povestea! Spam Blockedspam blocked by Akismet. Nu stiu altii barbxtilor sunt, dar eu regulile astea nu pot sa le respect. Care este autorul acestei carti? El cred ca a citit cartea asta inaintea mea pentru ca ce zice acolo ca ar trebui sa faca femeile, e exact ce facea el.

noile reguli ale flirtului pe Facebook, SMS, e-mailBLOGU LU’ OTRAVĂ

Daca imi face seductiwi o femeie asa nu raspunde la salut decat dupa cateva ore sau deloc incep sa cred ca e o melteanca fara educatie si nici nu o mai bag in seama are balta peste vb aia Reply. June 24, – Cam astea se pot intampla daca aplici tot ce se scrie pe acolo.

  ALGEMEEN MILITAIR AMBTENARENREGLEMENT PDF

Tare m-am amuzat citind! Eventual frumusel de la capat, cu alineat, sa scriem un nou capitol din vietile noastre. Cat tine o relatie pe care ai avut-o?

BLOGU LU’ OTRAVĂ

Cea mai mare prostie cartea asta. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

May 3, – Asteapta intre bwrbatilor si 48 de ore pentru a confirma cererea lui de prietenie. September 1, – Exista un sambure de adevar in toate dar ce viata trista trebuie sa avem daca suntem dispuse sa le punem in practica… Oricum foarte amuzant: Poate ca daca asa o fata,ar incerca sa aplice regulile discutate mai sus, ar reusi sa nu fie atat de credula. Intotdeauna aduc un zambet. January 9, – Nu cred ca s-au despartit in 3 zile doar pentru simplu fapt ca srta suna prea des.

Having A Laugh | Arta Seducției

Your email address will not be published. Personal fac ce simt atunci cand simt, spun ce simt atunci cand simt.

Incepeti qrta cei clasici ,secolul 19 ,20 daca e vorba de domenii care tin de comportament in societate. Sper ca m-am facut destul de inteles. Cel putin daca iese ceva, sa stiu ca ii iese cu mine, nu barbatilpr ceva asemanator mie. Sigur mai sunt si altele ca tine. Eu propun sa lasam femeile ce urmeaza aceasta carte taranilor care nu stiu sa se comporte cu o femeie … fiindca ei au regulile de mai sus bine implementate in mintea lor mai putin educata.

  CONTABILIDAD Y FISCALIDAD PARANINFO PDF

Sa le lasam deoparte zic insa o data pe cele ce urmeaza aceste reguli si sa cautam sa ne oferim timpul si interesul femeilor. Astea sunt conceptii de pe vremea abrbatilor, updatate la viata din zilele noastre. Oricum felicitari pt blog. Nu trimite niciodata cerere de prietenie unui barbat pe care il placi.

In afara de tristete, ai putea avea de indurat si un fel de umilinta in public. Bine ca cineva a scris cartea asta.

Cum altfel as putea cunoaste acea persoana? June 10, – March 14, – Merita citite lucrarile de baza,detalii pe en. February 24, – June 20, – Poate nu i-as mai fi raspuns la mesaj in 2 minute.

Femeile ar trebui sa devina amazoane in societatea asta cu metrosexualism in crestere si barbati efeminizati, nu sa se inchida si mai mult in ele, ca in curand nu o sa mai aiba cine sa le curteze… de fapt, cine o sa fie, dar nu o sa mai stie cum… dixit!

M-am distrat copios la postarea asta.

Posted in: Sex