CARTEA DESPRE FEMEI OSHO ONLINE PDF

Osho în “Cartea despre Femei”. Done. Comment. views. 0 faves. 0 comments. Taken on March 8, All rights reserved. Pe gasesti cele mai bune oferte pentru Carti. Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare. 19,99 lei ( 29,90 lei). Description: OSHO – 5 juin | Transmis par: Le collectif des enfants de la loi de UN | Publié par Blog Les Transformations |

Author: Mezir Dougar
Country: Maldives
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 23 July 2006
Pages: 202
PDF File Size: 9.40 Mb
ePub File Size: 19.6 Mb
ISBN: 861-1-15342-857-6
Downloads: 27093
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faer

Omul asta e un om bun, nevinovat, n-a comis nici un delict, doar ca a consumat un drog. Insa eu nu vad asta ca pe un semn rau. Acea poveste biblica da dovada de o intuitie fantastica. Orice decizi cu mintea conftienta poate fi azvarlit la o parte in orice clipa de mintea subconftienta, pentru ca ea e de noua ori mai puternica. Lucrul asta va slobozi in tine o inteligenta fantastica, pentru ca cea mai mare parte a inteligentei tale e implicata in a reprima.

Instinctul te face sa actionezi in plan fizic, te forteaza sa actionezi chiar fi impotriva vointei tale. Intelectul este doar bajbaitul in intuneric. Insa a aparut o problema care n-a fost prevazuta de cadrele din invatamant. Dc ce au ajuns afa?

When Love Meets Meditation, Paperback. Exista situatii in care ai nevoie dc ituclcu, d. Un laptar din Dublin a terminat de distribuit laptele, afa ca intra intr-o carciuma sa bea ceva, lasandu-fi calul fi caruta in strada. Iar cei care au vazut realitatea spun ca vei experimenta o linifte fantastica, o mare bucurie, o fericire infinita, nemurirea; dar nu vei vedea nici un Dumnezeu, nu vei vedea nici un inger.

Focul ei este mai mult decat suficient pentru a mistui toata cunoafterea pe care o porti in tine. Insa atunci cand energia id atinge nivelul superior al conftiintei, supraconftiinta, acea simpla atingere provoaca o ploaie de bucurie care continua.

  GRAHA SUTRAS ERNST WILHELM PDF

Iubirea ta e doar biochimie? Nici o carte nu e scrisa de Dumnezeu; eu le-am parcurs pe toate – ele nu merita sa fie numite nici macar literatura buna, daramite card sfinte! Intelectul incearca sa domine fi, pentru ca are logica de partea sa — ratiunea, argumentul, fi o mie fi una de dovezi -el poate reufi, in ceea ce privejte mintea ta conftienta, sa te convinga ca instinctul e ceva rau.

Numai ca in comunitatea mea, Playboy sau Stern nu intereseaza pe nimeni. Gandindu-se la somras-ul din Vede, el a scris cartea Rai fi lad, in care spunea ca, in viitor, ftiinta va crea pe cale sintetica drogul suprem, al carui nume va fi soma, in amintirea primului drog folosit de oamenii religiofi – somras.

Cine e mare femri fi tare. A fa functionam noi, prin intelect. Acolo incerc eu sa te imping. Periferia este eul tau, centrul este in armonie cu Tao.

Cartea Despre Femei – OSHO

Puterea de patrundere transforma. Intuitia actioneaza in salturi. Tot ce-am adunat noi sunt doar Heacuri. Dumnezeul lor este doar imaginada lor. Cum ai sa te regasefti daca reprimi noua parti din minte?

Tod acefti sfinti fi intelepd au fost isterici. Osho Zivot Ljubav Smijeh.

Osho în “Cartea despre Femei” | Librăria online | Flickr

Toata istoria sfindlor care 1-au experimentat pe Dumnezeu, care au stat de vorba cu Dumnezeu, trebuie sa fie cercetata cu mai mult discernamant psihologic. Freedom from Anger, Jealousy and Fear, Paperback. Iar inauntru trebuie sa descoperi realitatea, nu sa o creezi, femie ca tot ce e creat de tine nu poate fi decat imaginade. Ei beau intruna tot felul de droguri, dar vine un moment cand devin imuni.

Osho – Intuitia – PDF Free Download

Acum subconftientul incepe’sa se infiltreze in conftient chiar in timp ce efti treaz. Meditatia este starea de a nu cunoafte.

  3TX7002-1BB00 SIEMENS PDF

Funcda intelectului, atributiunea lui este de a gasi o cale. Cu cat forta cu care o lovefti e mai mare, cu atat e mai mare forta cu care se intoarce la tine.

Acea intensitate este loc, acea intensitate iti va preface in cenufa cunoafterea. Intelectul e numai o parte a inteligentei.

Osho în “Cartea despre Femei”

N ohso e doar o problema de timp —pana va fi cunoscut —calitatea lui intrinsecaeste incognoscibilitatea. Omul la care stateau era un om foarte bun.

Animalele n-au nevoie de Dumnezeu fi ele sunt pe deplin fericite – eu nu vad ca ele due lipsa lui Dumnezeu. Copii ifi lasau brusc joaca, sotia devenea serioasa. De ce veneau acefti diavoli fi vrajitoare numai la catolici?

Cunoafterea e posibila chiar fi daca efti orb.

Manastirea e inchinata mamei lui Iisus, Maria. L-am urmarit cateva minute pe stradute, dar pe urma l-am pierdut. A i reprimat atata din tine intr-o pivnita in care nu suporti sa te duci. Gautam Buddhaa fost impotriva ca femeile sa primeasca initiere in comunitatea lui. Nu e nimic grozav, este pur fi simplu o atracde instinctiva – hormonii sunt atrafi de hormonii opufi. Acea pustietate nu e produsa de gand, acea pustietate transcede gandul.

Dar pe la sfarfitul celei de Im a g in a tia a doua saptamani teama asta a disparut, pentru ca inteligenta slabefte. Onliine Oneself and the Other, Paperback.

In fata vechiului fi desrpe castel din Petrograd era o piatra mare, pe care tarii nu s-au gandit niciodata sa o inlature – nu era nevoie.