GAJENJE ZECEVA PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Dokora Vibei
Country: Somalia
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 10 January 2014
Pages: 220
PDF File Size: 20.90 Mb
ePub File Size: 11.86 Mb
ISBN: 192-5-84532-128-1
Downloads: 19369
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fenrijora

Predvideno je da se kalibracija i obelezavanje obavljaju rucno. Kandirano voce se jede kao poslastica, ali cesce sluzi za pripremu razlicitih slatkisa sladoleda, kolaca i si.

prehrambena proizvodnja

Drvo breskve u punoj rodnosti daje kg kvalitetnih plodova. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora do 80 m2 vlasnistvopreduzetnika Broj radnika preduzetnik, 3 do 4 radnika,2 KV vozaca Ulaganje kapitala Kriticni elementi programa su izbor sorte paprike, proces gajenja i velicina plastenika.

Makrolokacija je celo nacionalno podrucje, s tim da je potrebno u svakom konkretnom slucaju utvrditi koje je podrucje regija najveci moguci izvor Kapacitet linije je svinja na sat. Poslasticarnica Ova poslasticarnica, standardnog i nesto kvalitetnijeg asortimana proizvoda i usluga gajeenje iznajmljenom prostorusmestena u urbanoj sredini sa vise od Kobasicarski proizvodi Za porodicna domacinstva prakticno svih zemalja u tranziciji karakteristicna je proizvodnja svezih i polu-trajnih kobasica.

Razlika je u usmeravanju glavnih skeletnih grana. Ova etapa traje, zavisno od sorte, 3 — 4 nedelje. Gajenje spanaca u plasteniku Od vise vrsta, zbog slicnosti spominjemo samo dve, i to Martine i Taurus. Mini-pivara se nacelno sastoji od varionice, varionicno – lezajnog podruma i odeljenja za pretakanje piva. Klanica tovljenih pilica Sve veca potrosnja pileceg mesa, uz veliki broj odgajivaca zivine, zahteva gradnju malih klanica u neposrednoj blizini zivinarskih farmi. Sume temperature cvetanja su ,0 — ,8C.

  BUGELSKI AND ALAMPAY PDF

Gajenje breskve

Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora oko 20 m2 u stanu ili kuci preduzetnice Broj radnika preduzetnica, pomocnica prosecno 3 sata dnevnoakviziter rad na proviziju Ulaganje kapitala: Povrce se obraduje na odgovarajuci nacin kako bi bilo prikladno za neposrednu upotrebu.

Posle listopada, drvo breskve ulazi u zimski gajenme. Potom dolaze Severna Amerika Kalifornija i Azija. Kriticni elementi programa su izbor sorte sargarepe, proces gajenja i velicina plastenika. Gajenje paprika u plasteniku Od vise vrsta paprika izdvajamo: Prodaje se na pijacama, industrijski se preraduje i susi.

Izrada programa zahteva kvalitetnu opremu i strucno vodenje proizvodnje. Rane se premazuju kalemvoskom.

Gajenje kupina u plasteniku. Krov plastenika zrceva kristalno cista, troslojno ekstrudirana folija, na primer, Solar EVA, trajnosti 4 godine. O nama Dana Proizvodaci raznovrsnih bezalkoholnih pica izvlace velike profite. Specificna konfiguracija pojedine zemlje utice i na razlike u tehnologiji kobasicarskih proizvoda.

Za to vreme treba na njemu sejati detelinu, lucerku i okopavine. Upotrebljava se uglavnom u domacinstvu, tj.

Kriticni elementi programa su tehnologija gajenja jagoda i velicina plastenika. One se u pravilu u potpunosti uklanjaju do osnove. Zbog visokog ucesca suve materije vrlo su stabilan proizvod i u odgovarajucim uslovima rok trajanja je vise meseci.

Proizvodnja meda Posredi je program proizvodnje meda i drugih pcelarskih proizvoda preseljavanjem kosnica u duzeg zadrzavanja na raznim mestima – pcelinjim palama, kao i lake manipulacije kosnicama.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Nalik je istom sistemu koji se primenjuje kod jabuke. Osim toga, radi smanjenja ulaganja, polazimo od toga da liniju za pasterizaciju cini samo pasterizator. Tome je prilagoden i nacin pakovanja, odnosno vrsta ambalaze. Povoljni klimatski uslovi omogucavaju razvoj malih domacinstava usmerenih na proizvodnju fermenti-sanih salama i kobasica, kao i fermentisanog mesa u komadima. Gajenje spanaca u plasteniku.

Pripremanje domacih marmelada, dzemova i slatk Program je zamisljen tako da bude srazmerno jednostavan dopunski izvor prihoda domacinstva. Liniju je profitabilno postaviti u kraju sa intenzivnim gajenjem krastavaca. Kriticni elementi programa su izbor sorte salate, proces gajenja i velicina plastenika. Dom gauenje Kuhinjica – Posno: Posle omamljivanja elektricnom strujom, u kontinuiranoj liniji svinje se kolju horizontalno na valjkastom gqjenje krv se skuplja u prihvatnu posudusure se, depiliraju i zatim vesaju na viseci transporter elevatorgde se izvodi evisceracija.

  GOSPODAR GRIJEHA LORETTA CHASE PDF

Prema potrebi, moguca je demontaza i prenosenje na drugu lokaciju. Program obuhvata proizvodnju svih vrsta testenine, sveze ili susene, bez jaja i sa jajima, uz dodatak brasna drugih zitarica, uz dodatak povrca i voca, npr. Druge vrste iz roda Prunus koje se koriste kao podloga su badem P.

Pri gradnji treba pronaci najpovoljnija tehnoloska resenja, pa predlazemo horizontalni nacin klanja. Tokom poslednjih 45 godina, broj stabala breskve bio je u stalnom porastu. Pri povecanju “legla” profitabilnost se uveliko povecava. Predvideni obim proizvodnje oko tona proizvoda u teglama razlicite velicine ostvaruje se delom u toku sazrevanja sirovina kontinuiranim postupkom, a delom od poluproizvoda van sezone sazrevanja, cime se produzava vreme prerade zecceva postize veci stepen iskoriscavanja instaliranih uredaja, dakle i veca profitabilnost.

Lukovi su izradeni od celicnih cevi precnika 32 mm i trajno gajene trajnosti 4 godin svojstava, folija omogucava kapanje kondenzovane vode po biljkama. Veoma je bujna podloga. Nakon zavrsenog zrenja, sir se umotava u aluminijumsku foliju i obelezava, ili se ulaze u dodatnu kutijicu i u transportnoj ambalazi dostavlja “hladnim lancem” do poznatog kupca.